Un spațiu verde în minus, o benzinărie în plus!

Triunghiul verde din zona Triaj a fost îngrădit de câteva zile, iar excavatoarele sunt pregătite să se apuce de săpat. Reșița va avea încă o benzinărie, a treia pe o rază de mai puțin de un kilometru!

Imediat ce zona a fost împrejmuită cu plasă, așa cum se întâmplă pe fiecare șantier, reșițenii au început să se întrebe ce anume se construiește. Unii și-au adus aminte de zvonurile legate de un McDonad’s, alții și-au imaginat un mall. Nici una, nici alta! „La solicitarea SC Lukoil România SRL a fost eliberată autorizaţia de construire nr. 240/04.11.2015 pentru construire staţie distribuţie carburanţi şi racord apă-canal pe un spaţiu neamenajat, aflat în proprietate privată”, a lămurit situația primarul Reșiței, Mihai Stepanescu.

Lucrările ar trebui finalizate până în noiembrie 2016. De la Cabinetul Primarului s-a mai transmis că autorizaţia a fost eliberată în conformitate cu Planul Urbanistic Zonal pentru zonă comercială, staţie carburanţi şi servicii în municipiul Reşiţa, aprobat de Consiliul Local Reșița în 18 noiembrie 2014.

foto: alpa.com