Un spațiu verde în minus, o benzinărie în plus!

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Triunghiul verde din zona Triaj a fost îngrădit de câteva zile, iar excavatoarele sunt pregătite să se apuce de săpat. Reșița va avea încă o benzinărie, a treia pe o rază de mai puțin de un kilometru!

Imediat ce zona a fost împrejmuită cu plasă, așa cum se întâmplă pe fiecare șantier, reșițenii au început să se întrebe ce anume se construiește. Unii și-au adus aminte de zvonurile legate de un McDonad’s, alții și-au imaginat un mall. Nici una, nici alta! „La solicitarea SC Lukoil România SRL a fost eliberată autorizaţia de construire nr. 240/04.11.2015 pentru construire staţie distribuţie carburanţi şi racord apă-canal pe un spaţiu neamenajat, aflat în proprietate privată”, a lămurit situația primarul Reșiței, Mihai Stepanescu.

Lucrările ar trebui finalizate până în noiembrie 2016. De la Cabinetul Primarului s-a mai transmis că autorizaţia a fost eliberată în conformitate cu Planul Urbanistic Zonal pentru zonă comercială, staţie carburanţi şi servicii în municipiul Reşiţa, aprobat de Consiliul Local Reșița în 18 noiembrie 2014.

promovare banner maxagro

foto: alpa.com

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/