Bărbatul care a comis crima de la Gara de Nord, trimis în judecată pentru omor calificat

Bărbatul care a omorât, vara trecută, un tânăr în vecinătatea unei terase din Gara de Nord din Timișoara a fost trimis în judecată pentru omor calificat. El este în arest preventiv. În 2005 a mai comis o tentativă de omor. 

În rechizitoriul întocmit, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au reținut că în 23 iulie, în jurul orei 3 dimineața, inculpatul a înjunghiat un bărbat în vârstă de 34 de ani, cu care a avut un conflict spontan, cu un cuțit, în zona pieptului. Bărbatul a murit la fața locului. Inculpatul a mai comis, în urmă cu 15 ani, o tentativă de omor.

„Dosarul a fost trimis spre competentă soluţionare Tribunalului Timiş. Trimiterea în judecată reprezintă, conform prevederilor Codului de procedură penală, o etapă a procesului penal ce constă în finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă în vederea judecării cauzei, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

CITEȘTE ȘI: Criminalul de la Gara de Nord Timișoara a fost prins! A mai fost condamnat după ce a încercat să ucidă