Bărbații care l-au atacat pe șeful Postului de Poliție Checea, reținuți. Omul legii, în stare gravă după ce a fost lovit cu o lopată și o coasă!

Cei doi inculpați care l-au lovit pe șeful Postului de Poliție Checea au fost reținuți și urmează să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă. Omul legii a fost lovit cu o lopată în cap și cu o coasă la nivelul brațelor, iar acum se află internat la Spitalul Județean din Timișoara.


Potrivit unui comunicat de presă transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, incidentul a avut loc marți, în jurul orei 9.00. Șeful Postului de Poliție Checea se afla în timpul unei misiuni, în apropierea locuinței celor doi inculpați, suspecți de comiterea unui furt. „În acele circumstanțe, persoana vătămată a fost lovită de inculpatul P.B. cu o lopată în cap, lovitură în urma căreia a suferit un traumatism cranio – cerebral ce a necesitat intervenție chirurgicală de urgență și a pus viața persoanei vătămate în primejdie, necesitând 15 zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicații. Totodată, inculpatul P.M. i-a aplicat șefului de post o lovitură cu o coasă, lovitură în urma căreia persoana vătămată a suferit mai multe plăgi la nivelul brațelor”, se arată în comunicatul Parchetului.

În urma altercațiilor, polițistul a fost transportat de urgență la Spitalul Municipal din Timișoara, ulterior fiind transferat. „Pacientul în vârstă de 44 de ani a ajuns prin transfer la Spitalul Județean în vederea unui consult neuro-chirurgical. Specialiștii noștri au luat decizia ca acesta să fie internat pe secția de Neurochirugie. Pacientul a fost supus unei intervenții chirurgicale pentru îndepărtarea unui hematom de la nivelul capului. Acum este stabil și cooperant”, a declarat Andreea Borboros, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Timișoara.

Unul din inculpați este acuzat de ultraj și tentative de omor, iar celălalt, de ultraj, loviri și alte violențe. În cursul zilei de miercuri vor fi prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru 24 de ore.