Bărbat ucis de o ambulanță pe Calea Timișoarei din Reșița

Ambulanța nu doar salvează vieți, ci uneori le și ia! Așa s-a întâmplat și astăzi, într-un accident produs pe Calea Timișoarei din Reșița.

Un accident rutier s-a produs astăzi, la prânz, pe Calea Timișoarei din Reșița. O ambulanță, despre care Poliția spune că era în misiune, a lovit un bărbat care traversa strada ilegal. „În municipiul Reșița, în jurul orelor 12.00, o ambulanță aflată în misiune pe Calea Timișoarei, cu semnalele luminoase în funcțiune, a surprins un pieton de 63 de ani care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure”, transmite Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Deși victima a fost dusă de urgență la spital, medicii nu i-au mai putut salva viața. Conducătorul ambulanței, un bărbat de 55 de ani, nu consumase alcool înainte de a se urca la volan.

„În continuare se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută și sancționată de art. 192 Cod penal”, mai spune Dinu Nicorici.