Bărbat ucis de copacul pe care-l tăiase!

Stupoare pe raza comunei Constantin Daicoviciu! Un angajat al unei societăți comerciale care derula activități de exploatare forestieră a fost găsit fără suflare într-o pădure din apropierea localității Zăgujeni, acesta fiind lovit în cap de o bucată desprinsă din arborele pe care-l tăiase.

La fața locului s-a deplasat de urgență echipa operativă din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Caransebeș împreună cu un polițist criminalist și specialiști de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Caraș-Severin.

Din primele cercetări s-a constatat că trei bărbați, angajați la o societate comercială, desfășurau activități de exploatare forestieră în pădurea din apropierea localității Zăgujeni.

În timpul activităților, unul dintre cei trei bărbați, în vârstă de 52 de ani, a fost lovit în zona capului de o bucată desprinsă dintr-un arbore secționat de acesta.

Echipajul Serviciului de Ambulanță, sosit la fața locului, a constatat decesul bărbatului de 52 de ani, cadavrul acestuia fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

În acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uciderea din culpă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și se continuă cercetările.

Sursa foto: renasterea.ro.