Bărbat, tăiat cu cuțitul în timpul unui scandal în Timișoara

amenintari cutit timisoara
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Un bărbat s-a ales cu leziuni la o mână după ce a fost implicat într-un scandal. Cel cu care a avut o altercație l-a tăiat cu un cuțit. A intervenit Poliția.

Scandalul a avut loc, miercuri seara, în Piața Traian. S-au implicat mai multe persoane și cel puțin încă una a fost rănită ușor.

„La data de 31 august 2022, în jurul orei 19:00, polițiștii Secției 1 Timișoara au fost sesizați să intervină la o altercație, în Piața Traian din Timișoara, în care ar fi fost implicate mai multe persoane, iar două dintre acestea ar fi suferit  mai multe leziuni. Conflictul a fost aplanat, iar la sediul secției au fost conduși, în vederea audierilor, 6 bărbați cu vârste cuprinse între 26 și 51 de ani”, a transmis IPJ Timiș.

Polițiștii au stabilit că, în urma unor discuții în contradictoriu, un bărbat în vărstă de 43 de ani l-a agresat fizic pe un alt bărbat, în vârstă de 51 de ani.

promovare banner maxagro

A fost reținut pentru 24 de ore  bărbatul în vârstă de 43 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

 

 

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/