Scandal, în plină noapte, în Timișoara! 3 bărbați, arestați

barbati arestati timisoara
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Polițiștii au fost alertați, sâmbătă noaptea, că pe strada Mureș din Timișoara este un scandal. Mai mulți bărbați se băteau, iar trei au ajuns în cătușe.

„În fapt, la data de 15 iunie, în jurul orei 04:55, polițiștii Secției 3 Poliție Urbană Timișoara au fost sesizați prin apel SNUAU 112 cu privire la faptul că pe strada Mureș din municipiu, are loc un scandal între mai mulți bărbați. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că în timp ce se aflau pe strada Mureș din municipiul Timișoara, 3 bărbați în vârstă de 20, 34 și 36 de ani ar fi agresat fizic alți 2 bărbați în vârstă de 39 și 43 de ani, tulburând ordinea și liniștea publică”, aflăm de la IPJ Timiș.

Cei trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, ulterior, la data de 16 iunie, magistrații dispunând arestarea preventivă a bărbatului în vârstă de 36 de ani, pentru 30 de zile.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

 

 

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/