Bărbat reținut de polițiști după ce ar fi smuls poșeta unei femei din Reșița

Polițiștii de investigații criminale de la Poliția Municipiului Reșița au reținut, pe bază de ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, un bărbat de 40 de ani, după ce, la începutul lunii, acesta ar fi smuls poșeta de pe umăr unei femei, suspectul reușind să dispară imediat din peisaj.

La sfârșitul săptămânii trecute, vineri, 3 aprilie, polițiștii au reușit să-i dea de urmă bărbatului care, în noaptea de 1 aprilie, în jurul orei 22.15, ar fi smuls poșeta de pe umărul unei femei, în vârstă de 35 de ani, în timp ce aceasta se deplasa pe stradă, vorbind la telefon, în zona bulevardului Muncii din Reșița.

Persoana vătămată avea în poșeta sustrasă bunuri și documente personale, precum și o sumă de bani.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au reușit identificarea și reținerea bărbatului bănuit și recuperarea unei părți din bunurile sustrase.

Drept urmare, în acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată și se fac cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, iar în cursul zilei de sâmbătă, față de bărbatul de 40 de ani, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu pentru 30 de zile.