Bărbat de 38 de ani, cu multiple furturi la activ, reţinut de poliţiştii cărăşeni

Cu furtul în sânge, un bărbat de 38 de ani, care locuiește fără forme legale pe raza municipiului Reșița, a fost reținut de polițiștii cărășeni.

În cursul zilei de ieri, 6 iulie, planul bărbatului de a-și rotunji veniturile pare că nu a fost unul tocmai bine pus la punct. Așa se face că după ce a pătruns în punctul de lucru al unei societăți comerciale din municipiu, de unde a sustras un telefon mobil, acesta și-a luat la revedere de la bunul sustras, el fiind reținut pentru 24 de ore de către lucrătorii de investigații criminale din Poliția Municipiului Reșița.

Totodată, polițiștii au constatat faptul că bărbatul de 38 de ani era cercetat și pentru un furt săvârșit în data de 09.05.2020, dintr-un sălaș de pe raza municipiului, când au fost sustrase mai multe bunuri, fiind prins în flagrant de polițiștii de ordine publică.

Având în vedere faptele săvârșite polițiștii au reunit cele două dosare penale și au reținut autorul.

„Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală precum și de prezumția de nevinovăție”, transmit reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

Sursa foto principal: echipa.md.

Sursa foto: noi.md.