Banii de la Consiliul Judeţean, destinaţie precisă la Oţelu Roşu

Banii primiți de Primăria Oțelu Roșu de la Consiliul Județean vor fi folosiți strict pentru investiții. Potrivit primarului Luca Mălăiescu, cei 330.000 de lei au destinație proiecte locale.

Suma alocată de Consiliul Județean va putea fi distribuită la capitolul investiții, bani care vor fi necesari pentru finalizarea Centrului Civic, ultimul tronson, spune Mălăiescu.

„La ultimul tronson din Centrul Civic, cel de lângă biserică, suma necesară modernizării este undeva la 500.000 de lei, astfel că sunt de ajutor cei 330.000 de lei. Noi am dat ordinul de începere, deja au început să paveze zona, să bordureze. Dacă timpul va permite, cred că cel târziu la sfârșitul lunii aprilie vor fi finalizate lucrările”, a menționat primarul orașului Oțelu Roșu, Luca Mălăiescu.

Acesta a mai adăugat că odată cu tronsonul al treilea se finalizează lucrările de modernizare la Centrul Civic al orașului.

„Va fi montată și o fântână arteziană destul de mare, de 9 metri pe 4 metri, vor fi pavate aleile la 4 metri lărgime, spațiul verde – refăcut și dotat cu instalație de udare a gazonului, dotarea cu mobilier urban nou și sistem de iluminat public și un loc de joacă pentru cei mici”, a specificat edilul orașului de pe Valea Bistrei.