Banii au fost împărţiţi! Bugetul Lugojului a primit un bonus de aproape un milion de lei

foto lugoj

Bugetul local al municipiului Lugoj a suferit modificări după ultima rectificare operate într-o şedinţă extraordinară a consiliului local. Suma de peste 990.000 lei a fost împărţită pe mai multe capitole de cheltuieli.

Consiliul Local al Municipiului Lugoj s-a întrunit astăzi, 19 septembrie, de la orele 14, în ședință extraordinară, pentru rectificarea bugetului municipiului, probabil ultima, pe acest an. Aleșii orașului au aprobat în unanimitate suma de 995.063,68 mii lei, care a fost repartizată cheltuielilor generale, sănătății, educației, transporturilor, întreținerii curățeniei în oraș, sport, asistență socială și multe altele.

Ca venituri, banii provin din sume defalcate din TVA pentru finanțarea cheltuielilor descentralizate (769.00 mii lei), sume defalcate din TVA pentru finanțarea învățământului particular sau confesional acreditat (7.00 mii lei), din vânzarea locuințelor construite din fondurile statului (85.52 mii lei), din vânzarea unor bunuri aparținând domeniului privat al statului  sau unităților administrativ teritoriale (42.03 mii lei) și sume primite în contul plăților efectuate în anul curent (92.71 mii lei).

În același timp s-a mai votat și documentația și indicatorii tehnici pentru obiectivul de investiții de transformare a unui imobil de pe strada Bocșei în grădiniță și documentația tehnică și indicatorii tehnico economici pentru înființarea unui centru socio – medical pe strada Dimitrie Cantemir din cartierul Eftimie Murgu (Balta Lată).