Bani pentru căminele de bătrâni de la Jimbolia şi Comloşu Mare

Consiliul Judeţean Timiş va aloca bani pentru căminele de bătrâni de la Jimbolia şi Comloşu Mare. Hotărârea a fost aprobată astăzi, iar suma totală direcţionată către aceste unităţi este de peste un milion de lei.

Conform hotărârii, Căminul de Bătrâni de la Comloşul Mare va primi 650 000 de lei, iar cel de la Jimbolia 500 000 de mii de lei. Banii vor fi acordaţi în două traşe, afirmă Călin Dobra, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş. Cei pentru primul semestru vor intra din momentul semnării contractului de asociere.

„Ca în fiecare an, susţinem activitatea unităţilor administrative care gestionează aceste cămine. Este vorba despre oraşul Jimbolia şi comuna Comloşu Mare. Vrem să venim în sprijinul lor pentru că este o activitate delicată şi bugetul unităţilor administrativ-teritoriale este redus. Am aprobat în bugetul Consiliului Judeţean finanţarea pe primul semestru, acum am aprobat asocierea, din momentul semnării contractului de asociere vor putea beneficia de sumele puse la dispoziţie de Consiliul Judeţean.”, a declarat Călin Dobra, preşedintele CJT.

Cele două cămine asigură servicii pentru un total de peste 150 de persoane vârstnice.