Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș dă startul unei noi serii de cursuri acreditate. Află oferta!

În perioada martie-aprilie a acestui an, Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş prin Direcția Formare organizează cursuri acreditate pentru desăvârșirea unor calificări. Află ce specializări include de această dată instituția de pregătire!

Printre primele specializări se află cea de INSPECTOR SAU REFERENT PE RESURSE UMANE. Perioada de înscriere se desfățoară între 2-20 martie, de luni până vineri între orele 17:00 și 20:00. Taxa de participare este în valoare de 800 lei și se poate achita în două rate pentru persoanele fizice. CCIAT oferă o reducere de 10 % șomerilor și, de asemenea, pentru cel puțin două persoane înscrise dintr-o companie sau instituție. În urma absolvirii modulului se obține un certificat de participare. Pentru acest modul, fiecare participant are acces individual la un laptop.

Ce presupune specializarea? Cursul cuprinde cunoștințe în ceea ce privește contractul individual de muncă, vechimea în muncă, contractul colectiv de muncă, urisdicţia muncii, răspunderea salariaților, salarizarea, asigurările sociale de stat,noțiuni de organizare și legislația muncii, recrutarea și selecția personalului.

Se formează și AGENȚI IMOBILIARI. Pentru această specializare, candidații se pot înscrie în perioada 2-13 martie, de luni până vineri între orele 16:00 și 20:00. Taxă de participare este de 800 lei.

Ce presupune specializarea? Candidații vor dobândi cunoștințe de documentar, capacități de întocmire a dosarului ofertei, întocmire a convențiilor între firmă și client, realizare a actului între părți după normele legistlative. Unul din avantajele cursului constă în faptul că atestatul dobândit permite agenților imobiliari să profeseze în orice țară a Uniunii Europene.

Se formează și specializări pentru AUDITOR INTERN AL SISTEMULUI DE MANAGEMENT AL CALITĂȚII. Perioada de înscriere este din 9 martie până în 9 aprilie și se desfășoară după un anumit program:
în perioada 9-20 martie are loc pregătirea teoretică, de luni până vineri între orele 16:30 și 20:30. Din 21 martie și până în 9 aprilie se desfășoară pregătirea practică, ce constă în realizarea unui portofoliu. Taxa de participare este în cuantum de 1200 lei și se poate achita în două rate. Absolvenții cursului ,,Specialist în domeniul calității” au o reducere de 20%. Cursul va fi îndrumat de lectorul Lucian Tărăbîc, director Qualitarium SRL Timișoara, consultant de calitate cu experiență de 21 ani în domeniu și auditor de certificare TÜV Austria.

Ce voi învăța? Cursul se adresează personalului care contribuie la evaluarea prin audit a sistemului de management al calităţii din cadrul firmelor care funcționează după un anumit standard de creștere a performanței.

Cursurile se vor desfășura la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Timișoara de pe Bulevardul Eroilor de la Tisa. Certificatele obținute la absolvire sunt recunoscute național pe piața muncii și sunt emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației. Diplomele și certificatele se eliberează în maxim 30 de zile de la absolvirea cursului. În funcție de grupele care se formează, CCIAT poate aduce modificări programului de desfășurare.

Informații și înscrieri se pot realiza la Direcția de Formare și Perfecționare Profesională din cadrul Centrului Regional de Afaceri al CCIAT, la camera 105. Înscrieri se fac și la numerele de telefon: 0720 444 120/1, 0256-294922, 0256-219171/2, sau prin e-mail: tavramov@cciat.info; mmuresan@cciat.info, ladriana@cciat.info.ro
Persoană de contact: Tania Avramov, manager al DFP. Informații suplimentare despre cursuri sunt disponibile pe site-ul CCIAT: www.cciat.ro.