Bani fără un minim de efort la bugetul Transal Urbis! Caransebeșenii s-au educat să arunce textilele la containere

1000x100 (5)

La un an de la montarea containerelor pentru colectarea textilelor pe care caransebeșenii le aruncă, directorul Transal Urbis Caransebeș se declară mulțumit de rezultate, chiar dacă consilierii locali din partea PSD s-au opus proiectului de hotărâre ca aceste pubele să fie amplasate pe domeniul public.

Potrivit directorului societății comerciale, Ovidiu Chimigeriu, în fiecare lună vin bani la buget, fără ca firma să fi scos vreun leu din buzunar pentru acest proiect.

Consider că a meritat tot efortul nostru pentru semnarea contractului de colaborare cu firma care a adus containerele în Caransebeș. Lunar se colectează în jur de 5000 de kg de haine vechi, lenjerii și alte materiale textile de care oamenii nu mai au nevoie, cantități pe care le facturăm firmei și este un venit la bugetul nostru de aproximativ 1500 de lei lunar”, ne-a declarat șeful Transal Urbis Caransebeș.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Containerele sunt montate pe domeniul privat de la Penny și Kaufland în cartierul Pipirig, în parcarea de la Mall din zona centrală și pe terenul serviciului de salubritate Transal Urbis.

banner 970 x 250