Bandaj pe lacrimile a două familii din Caransebeş şi Oţelu Roşu

Ce ar fi Crăciunul fără bunăvoință, fără o inimă deschisă și un suflet curat? Ce ar fi Crăciunul fără dăruire și fără voluntariat?

În ultima perioadă, această educație vine din școli, de la profesori care le insuflă elevilor generozitatea, dorința de a transmite un gând bun celor nevoiași și de a dărui celor năpăstuiți.

„Bandaj pe lacrimi”, o acțiune ajunsă la ediția a V-a, a reunit în sala Casei de Cultură George Suru din Caransebeş cei mai talentați elevi de la Colegiul CD Loga, care, sub îndrumarea profesoarelor Petronela Ciobotea și Cecilia Lința, au realizat un spectacol caritabil pentru două familii: una din Oțelu Roșu și alta din Caransebeș.

„Am reușit și în acest an să ne implicăm elevii în Bandaj pe Lacrimi, de fapt ei sunt cei care au dorit acest lucru, ei au luat contact cu copiii familiei Matei din Oțelu Roșu, au încercat să-i înveselească, le-au oferit dulciuri, iar acțiunea noastră a început cu câteva săptămâni înainte. Atunci când ai în spatele tău o echipă, voluntari care să se ofere ca să ofere, nimic nu este greu. Vreau să mulțumesc tuturor elevilor noștri care, iată, au dat dovadă de multă implicare, avem elevi deosebit de talentați, dar și comunității locale, care a pus umărul la această acțiune”, ne-a declarat Petronela Ciobotea.   

„Mereu îmi găsesc timp pentru astfel de activități deoarece mă simt onorată să pot ajuta niște copii cu probleme, cred că pentru ei contează foarte mult să ne răpim un pic din timpul nostru ca să-i ajutăm. Când am ocazia, vreau să ajut din puținul nostru, al meu, să îi ajutăm și pe cei cu nevoi”, a menționat Adeline Sitaru, elevă în clasa a XI-a vocațional la Colegiul Național CD Loga, care a prezentat sceneta „Nora și Soacra”.

„Ajutăm două familii, o familie din Oțelu Roșu cu doi copii, de 4 și 6 ani, cu probleme grave de sănătate, și o familie din Caransebeș, de fapt doi copii părăsiți de părinți și acum sunt crescuți de altcineva. Prin toate eforturile noastre am strâns în jur de 1500 de euro, în acest an parcă și sponsorii au fost mai generoși și mai mulți și comunitatea și le mulțumim pe această cale că ne-au oferit cu tot dragul banii de care am avut nevoie, sau chiar produse. Elevii cred că sunt chiar emoționați și fac cu tot dragul această activitate, cred că ține de structura tânărului din ziua de azi, sunt mult mai altruiști, mai sufletiști și eu sunt mândră de ei”, ne-a declarat Cecilia Clipa, profesor la Colegiul CD Loga.

Astăzi am fost să întâlnim doi dintre cei mai importanți membri ai familiei Moise,pe Maftei și Mara. Când am intrat în casa familei Moise nu pot spune decât că tot ce am simțit a fost curaj,curaj și căldură,căldură sufletească. Prin campania “Bandaj Pe Lacrimi” vrem să arătăm că ne pasă,să ajutăm,să dăm din puțin,să ne transformăm în speranță. De aceea vrem să ne fiți alături pe 13.12.2017 la Casa De Cultura George Suru,din Caransebeș,unde vom încerca să le readucem speranța celor doi micuți,să fim copii pentru copii,dar nu în ultimul rând suflet pentru suflet. #BandajPeLacrimi #ÎmparteUnZâmbet #CopiiPentruCopii #SufletPentruSuflet #Makeitcount ❤️❤️

Gepostet von Anamaria Birău am Montag, 20. November 2017

„Am fost să întâlnim doi dintre cei mai importanți membri ai familiei Moise, pe Maftei și Mara. Când am intrat în casă, nu pot spune decât că tot ce am simțit a fost curaj, curaj și căldură, căldură sufletească. Prin campania Bandaj pe Lacrimi vrem să arătăm că ne pasă, să ajutăm, să dăm din puțin, să ne transformăm în speranță”, spunea Anamaria Birău.


/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/