Bancnote false de 50 de euro aduse pe piața cărășeană din Bulgaria!

euro falsi

Yacov Stefanov Yanko, un bulgar care a mai făcut pușcărie în România pentru plasarea de valută falsă pe piață, a livrat din nou monedă contrafăcută unei grupări infracționale din zona Caransebeșului!

Una dintre cele trei grupări infracționale conduse din pușcărie de Dumitru Vintilă, zis „Puiu, și de David Ștefan, destructurată recent de ofițerii și procurorii de la Combaterea Crimei Organizate Caraș-Severin, se ocupa cu plasarea de bani falși. Celelalte două grupări erau implicate în traficul cu arme și traficul cu droguri de risc și mare risc. Anchetatorii i-au încolțit mai întâi pe doi dintre oamenii lui Ștefan. Aceștia au ridicat banii falși de la Calafat, localitate în care erau aduși din Bulgaria. Pe filiera Yacov Stefanov Yanko. E vorba de bancnote de 50 de euro. Banii falși au fost aduși la Buchin, iar de aici urmau să fie plasați pe piață.

Bulgarul Yanko a fost condamnat în România în 2013 pentru constituire, aderare, sprijinire a unui grup infracţional organizat, în forma continuată, şi punere în circulaţie de monedă falsă străină, în forma continuată.

CITEȘTE ȘI:

gif card de energie dacus 1000x100

URMĂRIT GENERAL. A falsificat 50.000 de dolari şi fuge de puşcărie!

Ofițerii de la Combaterea Crimei Organizate i-au trimis macaroane și cârnați lui Cătălin Moroșanu! În loc de pistoale letale!

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/