Banca Mondială: Reșițenii au încredere în viitorul orașului lor

Reșița intră în al doilea mandat cu Ioan Popa la conducere. În primul, 2016-2020, lucrurile s-au mișcat mai repede decât și-ar fi închipuit până și cei mai pesimiști dintre oponenții acestuia. Dovadă e ultimul studiu făcut de Banca Mondială, care prezintă o creștere substanțială a încrederii reșițenilor față de orașul lor.
Primarul Popa spune că proiectele și investițiile inițiate în ultimii ani au schimbat percepția publică față de calitatea vieții din municipiul reședință de județ. Dacă acum câțiva ani Reșița era plasată în coada oricărui clasament, astăzi tot mai mulți locuitori spun că sunt mulțumiți de direcția în care se îndreaptă orașul.
„Departe de a fi un oraș perfect, Reșița mai are multe zone unde reșițenii consideră că este de lucrat. Spitalul Județean de Urgență rămâne, pe bună dreptate, un punct nevralgic. Accesarea fondurilor europene pentru îmbunătățirea serviciilor medicale și creșterea confortului pacienților trebuie să fie o prioritate pentru noua conducere a Consiliului Județean, într-un parteneriat real cu Primăria Reșița“, mărturisește edilul șef.
În opinia lui Popa este îmbucurător că în studiul Băncii Mondiale, la întrebarea „ești mulțumit că locuiești în Reșița?”, răspunsurile ne plasează pe locul 10 din 41 de municipii măsurate.

„Este clar că reșițenii încep să aibă încredere că se poate. Dar pentru a reuși să ducem orașul nostru acolo unde ne dorim cu toții este nevoie să continuăm proiectele începute, să atragem cât mai multe fonduri europene și, cel mai important, să facem echipă toți reșițenii: administrația publică, ong-uri, asociații culturale/sportive, toți cei care pot pune umărul la modernizarea Capitalei Banatului Montan!“
, este de părere primarul Reșiței.
1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/