Lui Dunca îi miroase urât! Măsuri radicale, altfel… dezastru!

Afacerea murdară pe multe zeci de milioane trimise de la Bruxelles în Caraș-Severin, afacere pusă la punct de politicienii care au condus la un moment dat Consiliul Județean Caraș-Severin, miroase tare urât. S-au convins de asta și Romeo Dunca, și Nelu Popa!

Centrul de Management Integrat al Deșeurilor din Dealul Lupacului a fost subiect de atac în campania electorală, dar prea puține pot fi imputate echipei Hurduzeu – Popovici – Nedelcea, care tocmai se pregătește să plece de la șefia administrației publice județene. Când aceștia au preluat Consiliul Județean, în 2016, banii europeni erau deja îngropați, iar ceea ce se construise până atunci deja se năruia. În tot acest timp, băieții deștepți se îmbogățeau. Astăzi, la Lupac instalațiile sunt puse în funcțiune, însă concluziile nu sunt deloc îmbucurătoare.
„Astăzi, cu prilejul unei vizite la deponeul de la Lupac, am avut o ședință de lucru cu Nelu Popa, Adelin Tuță și reprezentantul unei companii spaniole, care ne-a edificat asupra dezastrului ce ne așteaptă la groapa de gunoi dacă nu vom lua măsuri radicale. Activitatea haotică și necorespunzătoare, în bătaie de joc, care a început acolo riscă să blocheze boxele cu materiale neselectate și care nu sunt compatibile, având ca rezultat imediat diminuarea drastică a timpului de utilizare a deponeului de gunoi. Darea în folosință, mai degrabă cu iz electoral, a locației, fără să fie puse la punct toate aspectele, va aduce deservicii enorme cetățenilor, iar investiția de zeci de milioane de euro nu își va atinge scopul”, a spus Romeo Dunca.
leader board 728 x 90 px
Președintele ales al CJ îi cheamă astăzi pe toți primarii și consilierii județeni, marți, 13 octombrie, în sala mare de la Consiliul Județean, la o întâlnire cu operatorul deponeului și reprezentanții firmelor ce colectează gunoiul din comunele și orașele din Caraș-Severin.