O zi de relaxare s-a transformat în șocul vieții pentru familia unui băiat din Caransebeș

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Un ciclist în vârstă de 14 ani s-a accidentat în timp ce se afla pe un traseu off road în Caransebeș, într-un grup organizat. Băiatul a căzut și s-a lovit la cap, fiind nevoie de intervenția elicopterului Smurd pentru a fi transportat la Spitalul Județean Timișoara. 

Salvatorii au fost chemați prin 112 în jurul orei 15.10 astfel că au intervenit de urgență pentru salvarea vieții băiatului. A fost nevoie ca echipajul SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș să alerge mai bine de 3 km pe o porțiune de teren accidentat în zona Valea Cenchii. Băiatul era într-un grup organizat de cicliști format din adulți și minori care au parcurs un traseu în jurul Caransebeșului.

promovare banner maxagro Muzeul TM

În sprijinul paramedicilor de la SMURD a venit și un echipaj al Serviciului Salvamont. Salvatorii ajunși la fata locului, au evaluat rapid starea băiatului, au constatat ca acesta era în stare conștientă, suferind un traumatism cranio – cerebral și alte politraumatisme minore, acordându-i primul ajutor medical și stabilizându-l, solicitând în același timp sprijinul unui elicopter SMURD Arad, pentru transportarea acestuia de urgență la UPU Timișoara.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/