Banatul Montan susține în continuare Țara Moților! Se anunță un nou protest!

După ce protestele pentru Roșia Montană au făcut înconjurul țării, s-au oprit duminica trecută și la Reșița, la îndemnul omului de afaceri Nelu Popa. Așa cum a promis acesta, protestele continuă și astăzi.

Sloganul „Banatul Montan susține Țara Moților împotriva hoților” se va auzi în Centrul Civic tot la orele după-amiezii. Duminica trecută, zeci de persoane s-au adunat în centru pentru a-și arăta dezaprobarea în exploatarea de la Roșia Montană, iar astăzi societatea civilă nu va sta deoparte, ci va continua să se manifeste, astfel încât vocea comunităților de pretutindeni să fie auzită de cine trebuie. De altfel, aceasta a fost și promisiunea protestatarilor: că, până nu se va opri proiectul, ei nu vor înceta să iasă în stradă duminică de duminică.

Așa cum explica Nelu Popa la protestul de săptămâna trecută, scopul este acela de a informa oamenii că se dorește ca Roșia Montană să fie salvată de un proiect devastator pentru ecologia și mediul din România. La fel ca la primul protest, cei prezenți se vor manifesta pașnic, fără să ridice probleme oamenilor legii.

Error fetching Flickr photos: A feed could not be found at `https://api.flickr.com/services/feeds/photoset.gne?lang=en-us&format=feed-rss_200&nsid=73090501@N07&set=%2072157637009790895&per_page=50`; the status code is `404` and content-type is `text/html; charset=UTF-8`

Revenim cu amănunte! Rămâneți cu Express de Banat!