Banatul Caransebeș a pierdut încă un meci. Se lasă cu sancțiuni!

În etapa a 17-a a Diviziei A1 de volei masculin, gugulanii au pierdut astăzi cu 2-3 meciul disputat în deplasare la VCM LPS Piatra Neamț.

Elevii lui Valentin Pereu au cedat în primul set, cu 25-22, apoi le-au câștigat pe următoarele două, cu 25-20 și 25-16. Gazdele au egalat la seturi după ce l-au câștigat pe cel de-al patrulea din acest meci (25-22), s-au impus apoi și în setul 5, cu 15-13, și au terminat meciul învingători. Banatul Caransebeș rămâne pe locul 5, cu 30 de puncte, dar se îndepărtează ușor de obiectivul fixat, prezența în 1-4.

„Am plecat cu speranțe foarte mari de acasă, jucătorii au promis că vor da totul pe teren, dar la ora meciului lucrurile au stat așa doar în seturile 2 și 3. În celelalte, echipa nu a mai arătat ca o echipă, nu am văzut bucuria de a juca în sextetul de bază. Pot să spun că vina pentru această înfrângere aparține tuturor, de la Valentin Pereu până la ultimul jucător. Dezamăgirea mea personală și a conducerii clubului este că în momentele cheie ale jocului de la Piatra Neamț s-a dovedit că nu salariul joacă pe teren, că nu am gestionat bine ultimele trei deplasări la echipe cu mult sub valoarea noastră și am pierdut șase puncte foarte importante, cu care astăzi eram pe locul al patrulea. După aceste deplasări vom lua și noi măsuri, mai ales de ordin salarial. Pe de altă parte, sper ca măcar pentru meciurile care ne-au mai rămas de disputat jucătorii să-și revină, să-și dovedească valoarea pentru care au fost aduși la Caransebeș și să arate că merită încrederea publicului iubitor de volei din orașul nostru. Prima ocazie, meciul cu Ploieștiul, o echipă cu care ne luptăm pentru locul cinci”, a spus președintele clubului gugulan, Cristian Stepanescu, citat de caon.ro.

Pentru Banatul Caransebeș urmează meciul de pe teren propriu cu Tricolorul Ploiești, programat sâmbătă, 27 februarie, în Polivalenta din municipiul de pe Timiș și Sebeș.