Au pierdut pe mâna lor

Deși porneau ca favorite în meciul cu Universitatea de Vest Timișoara, handbalistele de la Universitatea Reșița au părăsit terenul învinse, după un joc pe care l-au scăpat din mână exact atunci când nu trebuia. Studentele de pe Bega au plecat cu toate cele trei puncte de pe Bârzava, după victoria la limită, cu 28-27 din Polivalenta reșițeană. La pauză, gazdele conduceau cu 14-13.

„Ne pare rău că n-am reușit să facem un joc prea bun. Trebuie să recunosc că am pierdut pe mâna noastră, am pierdut prea ușor avantajul pe care ni l-am creat pe finalul primei reprize și, din păcate, același lucru ni s-a întâmplat și în repriza a doua. Din cauza greșelilor individuale, astăzi Timișoara, poate și cu un pic de șansă, a reușit să ne bată și să-și ia revanșa. Ne-am grăbit pe final. N-aveam voie sub nicio formă să încercăm o angajare către pivot, care deja se demarca spre exterior. Se simte din păcate lipsa de experiență a unora dintre fetele noastre, deși trebuie să recunosc că au multe jocuri în picioare și tocmai acestea sunt momentele importante, în care se face diferența și se vede dacă o jucătoare are valoare, poate să ia cea mai bună decizie și mai ales când se impune pe un final de joc, când nu ai voie sub nicio formă să te grăbești în câteva secunde. Sunt greșeli, ni le asumăm, sunt ale noastre. Așa cum am reușit să facem jocuri bune, și acesta de astăzi ne aparține. Din păcate, asta este. Am pierdut astăzi cu Timișoara, trebuie să ridicăm capul sus și să continuăm să muncim, pentru că mai sunt jocuri până la finalul campionatului, și rămânem cu gândul pe care ni l-am propus la început, acela de a ocupa o poziție cât mai bună în clasament”, a spus antrenorul echipei reșițene, Cristian Busuioc.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157664732357111″]
Universitatea Reșița: Delia Roman, Andra Ioța, Alexandra Popescu, Bianca Dospinescu – Adriana Voina (10 goluri), Alina Cristea (7), Raluca Buia (5), Irina Munteanu (2), Alexandra Dinu (2), Andrada Stamin (1), Alexandra Mihai, Claudia Baldovin, Gianina Iung, Cătălina Dumitrescu.

Rezultatele complete ale etapei a 16-a a Diviziei A de handbal feminin, Seria B:
CSU Reșița – CSU de Vest Timișoara 27-28
SCM Pitești – Național Brașov 39-28
Mureșul Târgu Mureș – CSM Cetate Devatrans 13-23
ACS Avram Iancu Arad – CSU Oradea 19-33
CSM Slatina – CSM Bistrița 23-29
Sepsi SIC Sf. Gheorghe a stat.
În clasament conduce CSM Bistrița, cu 45 de puncte. Universitatea Reșița a rămas cu 25 de puncte și a coborât pe locul 5.