Banatul Caransebeș a făcut primele teste pentru noul sezon

Voleibaliștii gugulani au susținut primele meciuri de pregătire din această toamnă. În Polivalenta din Pipirig, elevii antrenorului Răzvan Parpală au întâlnit o altă formație de prim eșalon, U Cluj.

Antrenorii celor două echipe au convenit ca ambele meciuri să se dispute în câte două seturi, indiferent de scor. Astfel, în primul meci a fost egalitate, iar în cel de-al doilea gugulanii s-au impus categoric în ambele seturi. De la echipa din Caransebeș au lipsit cei trei jucători convocați la naționalele Letoniei și Columbiei.

„Două meciuri foarte binevenite, am văzut acum ce putem, la ce nivel suntem, unde mai avem de lucrat, trebuie să ne punem la punct toate elementele. E greu, pentru că suntem doar zece în momentul de față dar trebuie să jucăm cât mai multe meciuri, mergem la Steaua, avem trei meciuri acolo, apoi turneul de acasă. Noi o să ne batem cu orice echipă de la egal la egal, nu contează că e Steaua sau Galați, trebuie să facem meciuri bune, jucăm la victorie fiecare meci și dăm totul pe teren. Campionatul va fi foarte dificil, toate echipele s-au întărit, cel puțin primele opt și-au adus jucători străini majoritatea și o să fie o luptă aprigă la primele șase locuri”, a spus antrenorul Răzvan Parpală, citat de caon.ro.

Săptămâna viitoare, Banatul Caransebeș va participa la turneul organizat de Steaua București, unde pe lângă gazde, vor mai fi prezente Arcada Galați și Tricolorul Ploiești.