Metalul Reșița își face echipă tare! La Snagov!

Cătălin Rufă continuă să surprindă pe toată lumea și nu e deloc exclus ca Valea Domanului să-l regrete într-o zi. De fapt, e foarte probabil să se întâmple asta!

Lăsat de municipalitatea reșițeană fără vreun leu și faultat dur și repetat de mai bine de un an, Cătălin Rufă se încăpățânează să țină în viață Metalul Reșița. În exil, la Snagov, pentru că în Valea Domanului Rufă nu mai e dorit de nimeni, rosso-nerii joacă în continuare cu sigla Reșiței pe piept. Ieri au cunoscut din nou gustul victoriei, după o lungă perioadă de insucces, iar acționarul majoritar, rămas în prezent unicul finanțator, anunță că Metalul va reveni între primele echipe din Liga a II-a.

„De peste 10 luni așteptăm acest moment. Există premisele unei colaborări serioase și a formării unei echipe competitive. Jucătorii au încredere în ceea ce facem noi la Snagov. Vom mai aduce câțiva jucători, pentru că îmi place să mă bat la primele locuri. Nu dorim să facem nuntă după această victorie! Sigur că și venirea antrenorului Mihai Stoica a ridicat moralul jucătorilor”, a declarat Cătălin Rufă, la Sport Total FM.

Rufă continuă să surprindă prin transferurile pe care le face. În ciuda dificultăților cunoscute de toată lumea, acționarul majoritar de la Metalul aduce la echipă jucători cu nume. Drept dovadă venirile lui Ghinga, Dănănae sau Pădurețu, jucători cu multe meciuri în prima ligă. Mai mult decât atât, Rufă anunță și alte sosiri importante la Metalul. Nu la Reșița, ci la Snagov! Unele dintre transferuri urmând să fie făcute pe banii pe care Rufă îi va primi de la bugetul local al Reșiței! Bună afacere pentru fotbalul reșițean!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/