Cu emoții, Metalul Reșița a obținut prima victorie din 2016

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

După cinci meciuri pierdute, Metalul Reșița a obținut astăzi prima victorie din actualul sezon al Ligii a II-a de fotbal. În etapa a șasea, echipa nedorită în Valea Domanului și mutată de Cătălin Rufă tocmai la Snagov, s-a impus cu 2-1 în fața celor de la CS Balotești.

Cu transferuri pe bandă rulantă în acest început de campionat, Metalul Reșița s-a transformat de la o etapă la alta, iar astăzi și-a trecut în cont primele trei puncte în sezonul 2016-2017. Patronul Cătălin Rufă era în al nouălea cer după ce echipa sa a câștigat un meci de campionat după aproape zece luni!

În minutul 24, Oancea a marcat primul gol al Metalului în acset sezon, după o bâlbâială în careul oaspeților. Minutul 66 a adus egalarea, obținută după lovitura de cap a lui Herea, la o eroare a căpitanului Samoilă, goalkeeper-ul celor de la Metalul. Echipa adoptată de Snagov a dat lovitura în minutul 89, când Pădurețu, nemarcat în careul Baloteștiului, a marcat cu o lovitură de cap. 2-1 pentru Metalul Reșița și primele trei puncte ajung în contul echipei lui Cătălin Rufă.

„Sunt emoționat, sunt răgușit. Mă bucur pentru reușita băieților noștri. Noi am făcut selecții continue în această perioadă, o să vedeți că echipa va arăta tot mai bine. Au venit și jucători care au evoluat la Liga I, Ghinga, Dănănae, Pădurețu. Zilele următoare este posibil să se întoarcă la echipă și Skraparas și Jamali, pe care i-ați mai văzut când Metalul juca la Reșița. Despre întoarcerea noastră în Valea Domanului mai bine să-l întrebați pe domnul primar Popa. Că eu nu știu ce să mai cred. O dată zice că n-am ce căuta acolo, o dată zice că mă așteaptă cu brațele deschise”, a spus Cătălin Rufă, imediat după victoria Metalului în meciul cu CS Balotești.

untitled design set 970x90 px

Metalul Reșița: Samoilă – Dănănae, Cioranu, E. Matei, B. Stancu, S. Ghinga, Iassin Ken, Pădureţu, D. Matei, Buduroi, Oancea. Rezerve: Prvulovic, G. Nedelcu, Bortoneanu, F. Paraschiv, Chira, Cl. Ştefan, Cr. Dima. Antrenor: Mihai Stoica.

Foto principal: Aspect din meciul ASU Politehnica Timișoara – Metalul Reșița (Foto: Miruna Mihancea)

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/