Banat Brunch fără semnal, într-un cătun din Timiș. Turiștii, așteptați cu zamă de urzici și pită în cuptor

banat brunch2
casinoherculane by sungarden

Se pregătește un nou eveniment gastronomic Banat Brunch în județul Timiș. De data aceasta, turiștii sunt așteptați cu preparate tradiționale în cătunul Bulza, aflat într-o zonă fără semnal, sub pădure, sâmbătă, 21 mai. Participanții se vor plimba și pe drumul celor două mine de aur. 

În județul Timiș are loc sâmbătă, 21 mai, un nou eveniment gastronomic Banat Brunch. Acțiunea se va desfășura în cătunul Bulza, din comuna Margina, într-o zonă izolată a județului Timiș în care nu există semnal.

Vă așteptăm la un Banat Brunch fără semnal J! Sub pădure, în liniștea unui sat unde mai locuiesc permanent doar 10 oameni, gazdele acestui eveniment vor pregăti pentru voi, între alte bunătăți, zamă de urzici și pită în cuptor, iar la desert – pancove cu dulceață din șpaiț. Pe cât de faine vor fi bucatele, pe atât de provocator se ajunge la ele. Pentru că drumul spre Bulza timișeană trece prin… Arad. Ori, dacă vă țin încălțările, Nea Ștefan e pregătit să vă ghideze într-o drumeție de două ore prin Pădurea Cășii, de la Coșteiu de Sus direct în curtea gazdelor”, transmit organizatorii.

Brunch-ul cu preparate locale poate fi servit între orele 11.00 și 13.00, iar apoi este planificată o plimbare pe drumul minei de aur și o vizită la biserica de lemn din sat. De asemenea, sunt pregătite ateliere de opincărit și sculptură.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

Satul Bulza, situat în comuna Margina, este un loc de o frumusețe rară, unde poți ajunge cu mașina după ce – trecând prin orașul Făget – faci un ocol prin satele Birchiş, Căpâlnaş, Valea Mare şi Căprioara din judeţul Arad. Liniștea pădurii, cântecul păsărilor și oamenii locului, bucuroși tot timpul de oaspeți, sunt o răsplată a efortului! În plus, veți avea ocazia să vizitați și Biserica din lemn a satului, construită în anul 1820, ce poartă hramul Sf. Ioan Teologul”, mai informează organizatorii.

Taxa de participare la evenimentul de sâmbătă costă 120 lei. Meniul complet și înscrierile se fac pe www.eat-local.ro sau la fața locului.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/