Iar blocaje în Primăria Timișoara! Și ultima organigramă a fost suspendată

Blocaje peste blocaje în Primăria Timișoara. În cadrul instituției nu se mai pot organiza din nou concursuri după ce și ultima organigramă a fost suspendată de Tribunalul Timiș. „Ziua și prostia pentru administrația Fritz”, susține consilierul local PSD Radu Țoancă.

Primăria Timișoara se află din nou într-un blocaj după ce Tribunalul Timiș a decis să suspende și cea de-a treia organigramă a instituției, care a fost votată în acest an.

Organigrama Primăriei Timișoara cu numărul 3, concursurile și dispozițiile aferente suspendate de Tribunalul Timiș. Înainte de a da vina pe “sistem”, “balauri” și “partidele vechi”, încercați un exercițiu în fața oglinzii – cu câteva întrebări: am parcurs oare pașii legali?; a fost bine că am propus organigrama într-o ședință convocată de îndată cu subiectul războiul din Ucraina?; oare nu ar fi mai înțelept să deschidem urechea și către cei ce ne arată hibele legale ale inițiativelor noastre?“, a declarat Dan Diaconu, consilier local PNL.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Ca urmare a suspendării și ultimei organigrame, concursurile din cadrul Primăriei Timișoara au fost din nou blocate. Radu Țoancă, consilier local PSD, susține că administrația Fritz dă dovadă de incompetență.

Ziua și prostia pentru administrația Fritz. (…) Cât despre suspendarea organigramei, ce-ar mai fi de spus? Să ajungi ca primar la jumătatea mandatului și să nu fi în stare să promovezi o organigramă legală – asta cred că reliefează cu adevărat dimensiunea incompetenței și infantilismului unei echipe care s-a trezit la conducerea orașului, total nepregătită și depășită pentru o pălărie atât de mare. Se va funcționa încă 6 luni (cel puțin) cu 3 organigrame suspendate, cu birouri, servicii și direcții sub-dimensionate, cu concursuri rămase în aer, cu oameni puși pe drumuri degeaba etc. Inițial, toată lumea a subestimat incompetența acestei administrații, care crește constant și provoacă prejudicii pe termen lung întregii comunități timișorene”, este de părere Radu Țoancă.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/