Balul Speranței, la ceas aniversar. Evenimentul caritabil organizat de Maria Grapini a ajuns la 20 de ani! [FOTO]

Balul Speranței a reunit și anul acesta un număr important de oameni de afaceri și persoane cu posibilități financiare. A fost însă o ediție mai specială, a XX-a, iar organizatoarea, europarlamentarul Maria Grapini, promite că evenimentul va continuă la aceleași cote și în anii următori.

La această ediție, femeile din Asociația Femeilor de Afaceri din România (AFAR), al cărei președinte și fondatoare este Maria Grapini, au oferit distincții tuturor celor care au acordat contribuții pentru cei mai puțin norocoși la edițiile desfășurate de-a lungul anilor. Au fost prezenți la eveniment Mitropolitul Ioan al Banatului, reprezentanții administrațiilor locală și județeană din Timiș, cei ai Cluburilor Lions și Rotary –  dar și antreprenori de succes din România, Germania, Italia, Austria. Atmosfera a fost întreținută de artiști precum Adriana Trandafir și Silviu Biriș.

La mulți ani tuturor, în An Centenar, la mulți ani balului nostru, la mulți ani prietenilor noștri! Traiul este ce primim, viața este ceea ce dăm, spunea un mare om care, la rându-i, credea în nevoia de speranță a românilor! Sper să «vă îmbolnăviți» de Balul Speranței și să credeți întotdeauna în frumoasa noastră vorbă românească «dar din dar se face Rai!». E atât de bine să știi că lupți pentru cauze nobile, că poți ajuta, că-i poți face pe semenii tăi fericiți! Haideți să facem din lumea asta tulbure un loc mai bun! Gala noastră este dedicată, de această dată, celor darnici, viitorul nostru depinde de voi toți!”, a declarat Maria Grapini la eveniment.

Inițiativele femeilor din AFAR au „bifat” de-a lungul timpului: Policlinica de copii – secția ATI, școală la Murani, bibliotecă pentru copii la Lugoj, bani pentru Oncohelp, destinați copiilor bolnavi de cancer. Acum, obiectivul principal este construirea unui cămin de bătrâni la Giroc.