UPDATE: Bălu a demisionat de la FC Caransebeș. Alin Artimon, noul antrenor!

Seria de meciuri mai puțin bună a gugulanilor care a culminat cu eșecul de sâmbătă suferit pe teren propriu în fața Reșiței nu a rămas fără consecințe. Antrenorul Sorin Bălu și-a prezentat în cursul zilei de astăzi demisia, după ce a făcut o analiză împreună cu președintele Cosmin Popovici.

Bălu și-a motivat decizia dând vina pe rezultatele slabe din ultima vreme și prin faptul că echipa avea nevoie de un imbold pentru a depăși pasa proastă prin care trece. Președintele clubului a declarat că deocamdată de pregătirea echipei se vor ocupa cei doi antrenori secunzi, Gheju și Doran, urmând ca în perioada următoare să fie instalat un antrenor cu experiență.

UPDATE 1 – ,,De azi, între mine și Clubul FC Caransebeș se oprește colaborarea! De astăzi, nu mai sunt antrenorul echipei datorită rezultatelor, datorită și ghinioanelor, dar și a lipsei de șansă. Am considerat că e mai bine așa. Poate eram eu cel care trăgea echipa în jos, tocmai de aceea am considerat că este mai bine să vină altceva care să spargă șirul acesta de rezultate nu foarte bune. Am venit la Caransebeș cu sufletul deschis, să realizez lucruri importante, dar, din păcate, lipsa de șansă m-a făcut să nu reușesc prea multe. Îmi pare rău. Caransebeș va rămâne pentru mine o echipă și un oraș important”, a declarat astăzi Sorin Bălu, în cadrul conferinței fulgerătoare de presă, susținută astăzi.

UPDATE 2 – La scurt timp, primarul municipiului a anunțat faptul că noul antrenor al FC Caransebeș va fi Alin Artimon. Edilul-șef Marcel Vela a motivat decizia luată prin faptul că acesta este liber de contract în momentul de față și că a lucrat foarte bine în trecut cu echipa de suflet a gugulanilor, conducându-i în pragul promovării. De asemenea, primarul n-a uitat să îi mulțumească nici lui Bălu pentru modul în care au colaborat.

 

Comments

  1. sigur says:

    Sa vina vio lolea cu secunzii lui,sc cu lingaii lui,si va duce in divizia ca pe muncitorul

  2. rosca says:

    vela este un mare mincinos.prima nota de plata, o va plati in Valea Domanului.cineva trebuie sa plateasca, pentru cum au fost tratati cei 400 de suporteri din Resita.