Băile Herculane apreciată, din nou la nivel european. Hotelul Minerva locație și servicii de top

Stațiunea Băile Herculane plasată de către publicația The Guardian în top 10 cele mai bune destinații de vacanță SPA din Europa, prin nominalizarea, pentru al doilea an la rând a Hotelului Minerva ca fiind una dintre cele mai atractive și accesibile locații.

Romanii au pus pe hartă apele dătătoare de viață ale stațiunii de pe Valea Cernei. Cele 15 izvoare termale, numite după zeități, inclusiv Diana și Neptun, erau îndrăgite și de membrii Imperiului Habsburgic, printre care Împărăteasa Sissi, care a vizitat atât alături de Franz Ioseph, cât și singură stațiunea.
Este o veste foarte bună pentru stațiune, iar aprecierea sa la nivel internațional justifică întreg efortul pe care îl depunem cu toții pentru salvarea patrimoniului arhitectural si revitalizarea stațiunii. Faptul că hotelul nostru este pentru al doilea an în top ne face să fim mândri și să ne dorim standarde din cele mai înalte pentru turiștii noștri”, ne-a declarat reprezentantul Hotelului Minerva, Cătălina Iovan.

Peste 10 proceduri sunt aplicate turiștilor care aleg Hotelul Minerva pentru tratament pentru afecțiunile inflamatorii ale articulațiilor, dar și afecțiuni ale coloanei vertebrale, sau neurologice, care pot fi calmate prin ozonoterapie, magnetoterapie și băi pe bază de plante. De asemenea turiștii au acces gratuit la bazinele termale și saune pe perioada sejurului în baza pachetului de servicii.

Tinerii de la Asociația LOCUS, mândri de această nominalizare a stațiunii la nivel european consideră că doar printr-o implicare a tuturor se poate crea un plan integrat pentru dezoltarea stațiunii Băile Herculane:

„Este deosebit de important să conștientizăm faptul că stațiunea și patrimoniul său nu sunt doar responsabilitatea Statului Român, ci și a părților componente: comunitatea locală, investitorii privați, ONG-uri, turiști și ne bucurăm să fim parte a acestei construcții și responsabilități”, spun membrii Asociației LOCUS.