Baia din curte rămâne amintire pentru 200 de familii din Oțelu Roșu

200 de familii din Oțelu Roșu vor intra în rând cu lumea. Primarul promite că din luna septembrie coloana principală de apă va trece prin fața caselor lor. Restul depinde de ei.

Primarul Luca Mălăiescu vine cu vești bune pentru 200 de familii din Oțelu Roșu. Edilul le promite condiții normale de trai începând cu luna septembrie. Lucrările de introducere a rețelei de apă în cartierul Mal sunt în grafic, iar firma care a câștigat licitația face deja probe pentru ca rețeaua să fie recepționată în cele mai bune condiții.

„În maximum o lună de zile, lucrările de introducere a rețelei de apă vor fi încheiate. Societatea care a câștigat lucrarea la licitație, la un preț sub cel oferit de noi, lucrează eficient și cred că din septembrie oamenii se pot racorda la rețeaua principală. Branșamentul vine până în fața porții. De la poartă până la baie sau bucătărie va fi suportat de către cetățeni, pentru că este terenul lor, zonă privată”, spune primarul Luca Mălăiescu.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

De această lucrare beneficiază 200 de familii din Mal. Valoarea investiției este de 280.000 euro plus TVA, iar administrația publică a venit cu o cotă parte de 21%. În cadrul programului POS Mediu II, Fonduri Structurale, s-a cuprins și introducerea sistemului de canalizare la Mal, pentru că Primăria nu a putut să suporte din bugetul local alți bani în sumă de 21% din valoarea lucrării, cum o cerea proiectul pentru apă, ne-a mai precizat edilul orașului de pe Bistra.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/