Bacalaureatul pe calculator: urmează probele de competență digitală!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Primele probe ale bacalaureatului, considerate de elevi ca fiind cele mai ușoare, continuă în această săptămână cu cele de competență digitală.

Programa examenului de bacalaureat din acest an se întinde pe mai multe săptămâni, oferindu-le astfel ocazia elevilor să se familiarizeze cu emoțiile din timpul zilelor de examen. Astfel, întreaga săptămână, de astăzi până în 21, adică vineri, elevii din an terminal își vor demonstra abilitățile pe computer.

Proba de competență digitală este penultima din seria examenelor orale susținute de elevi cu profesorii de la clasă. Săptămâna viitoare urmează să se deruleze probele de competență lingvistică într-o limbă de circulație internațională, iar apoi, începând cu 1 iulie, se dă startul probelor scrise.

promovare banner maxagro Muzeul TM

În județul Caraș-Severin, au fost înscriși 2 572 de elevi, cu aproape 1 000 mai puțin decât anul trecut. La aceste probe participă în jur de 2 000 de elevi, ținând cont de faptul că ceilalți provin din promoții anterioare și au trecut aceste competențe.

Elevii au parte de cele mai sigure condiții pentru aceste examene. Cele 8 centre de examen din județ se bucură de prezența a câte doi polițiști de ordine publică însărcinați cu asigurarea desfășurării în siguranță a probelor. Pentru primele două probe desfășurate săptămâna trecută, competențe lingvistice pentru limba română și cea maternă, nu au existat probleme sau incidente.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/