Avocatul Teofil Drugărin le dă socoteală judecătorilor. A fost trimis în judecată!

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara au finalizat urmărirea penală şi au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Drugărin Teofil, avocat în cadrul Baroului Bucureşti, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni.

Acesta este acuzat de hărţuire şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. În rechizitoriul întocmit în cauză, procurorii susțin că „pe fondul unor nemulţumiri legate de activitatea desfăşurată de persoana vătămată, inculpatul Drugărin Teofil a urmărit-o fără drept şi în mod repetat pe aceasta, la datele de 06.12.2014, 15.12.2014, ianuarie 2015, martie-aprilie 2015, 13.05.2015 şi 24.06.2015, supraveghind locurile pe care ea obişnuieşte să le frecventeze şi cauzându-i astfel o stare de temere. De asemenea, la datele de 13.05.2015 şi 24.06.2015, în timp ce persoana vătămată se afla pe terasa unui restaurant din oraşul Oraviţa, inculpatul a folosit, în public, un limbaj injurios la adresa acesteia, aducându-i o gravă atingere demnităţii şi tulburând ordinea şi liniştea publică, persoanele prezente fiind deranjate de atitudinea acestuia, unele chiar părăsind terasa”.

Dosarul a fost trimis, spre competentă soluţionare, Curţii de Apel Timişoara, iar procurorii precizează că „această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea urmăririi penale şi trimiterea rechizitoriului instanţei de judecată, situaţie care nu poate înfrânge în niciun fel principiul prezumţiei de nevinovăţie”.

 

Comments

  1. […] Acesta este acuzat de hărţuire şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. În rechizitoriul întocmit în cauză, procurorii susțin că “pe fondul unor nemulţumiri legate de activitatea desfăşurată de persoana vătămată, inculpatul Drugărin Teofil a urmărit-o fără drept şi în mod repetat pe aceasta, la datele de 06.12.2014, 15.12.2014, ianuarie 2015, martie-aprilie 2015, 13.05.2015 şi 24.06.2015, supraveghind locurile pe care ea obişnuieşte să le frecventeze şi cauzându-i Sursă știre […]

  2. justitia, vai mama ei says:

    Victima era oare urmarita cand tragea betii pe gratis ? Se simtea victima hartuita cand vizita oamenii de afaceri ? Victima bea mult ? Victima isi pierde controlul la betie ? Victima e alcoolista ? Victima face si accidente labetie ? Victima e si mana legii ?:))) Victima joaca la orice nigee, beata ? Victima e urmata de cateii din militia oravita ? Victima mai face si abuzuri ? Victima E BEATA NON STOP ??? Daca la cel putin o intrebare raspundeti cu da, inseamna ca presa inghite gazele lui ursu dupa o fasole la cazan. inca o intrebare: victima ERA BEATA ?? CSM-UL CE CONSUMA, CA VREM SI NOI !!

  3. slim says:

    Oameni de afaceri care platesc consumatia procurorului la fiecare sindrofie.