Avocatul Drugărin dă de băut la tot oraşul!

A cerut să fie eutanasiat şi a ameninţat că îşi dă foc în faţa Parchetului Curţii de Apel Timişoara pentru ca el şi familia lui să nu mai fie victimele „infracţiunilor” comise de procurorul George Bucurică de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oraviţa.

Avocat în Baroul București, Teofil Drugărin a înaintat în urmă cu o săptămână Judecătoriei Oraviţa o cerere de ordonanţă preşedinţială prin care solicita să fie eutanasiat. „Prin prezenta vă rog să dispuneţi o hotărâre în care să pronunţaţi eutanasierea mea pentru următoarele motive: -nu mai pot să suport şi să rezist la infracţiunile săvârşite de către pr. Bucurică Radu care a acostat-o pe fiica mea Drugărin Teofilia, beat fiind şi conducând autoturismul personal prin loc. Oraviţa, zicându-i «vreau sa te f… » în nenumărate rânduri şi urinând într-un loc public în faţa Liceului General Dragalina din Oraviţa, după care ostentativ îşi scutura «penisul » în faţa tinerei d-şoare Drugărin Teofilia, care este fata av. Drugărin Teofil; -l-am pârât de nenumărate ori la fraţii lui mai mari, procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, care nu au luat nicio măsură împotriva acestui monstru torţionar, excroc, alcoolic, obsedat sexual, cu alte cuvinte, un om diabolic fără frică de Dumnezeu. În cazul în care cererea nu va fi soluţionată în termenul de urgenţă pe baza ordonanţei prezidenţiale, înţeleg în data de 11.11.2013 să mă incendiez, ca formă de protest, în faţa Judecătoriei Oraviţa. Aşa să-mi ajute Dumnezeu!!”, a scris avocatul în cererea înregistrată în data de 5 noiembrie. Judecătoria Oraviţa şi-a declinat competenţa de soluţionare a cererii de eutanasiere în favoarea Tribunalului Caraş-Severin.

Cum a depus multe plângeri penale împotriva aceluiaşi procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, avocatul Drugărin a hotărât să-şi dea foc astăzi, la orele prânzului, în faţa acestei instituţii. Până la urmă, acesta a ales să renunţe la gesturile extreme cu care ameninţase. „Am revenit asupra deciziei. Mulţumesc din suflet la toată presa, să vă dea Dumnezeu sănătate! Am revenit asupra deciziei pentru că mi-am atins scopul, am obţinut ce am vrut. Nu mă mai incendiez, nu e cazul, pentru că eu ştiu că justiţia merge foarte greu. Dacă nu era presa, eram un om terminat. Oricum, o să dau de băut la tot oraşul!”, a explicat Drugărin pentru expressdebanat.ro.

Între avocatul Teofil Drugărin şi procurorul George Bucurică sunt tensiuni de mai multă vreme, dar totul a degenerat la finele lui august 2013, când fiul primului a fost trimis în judecată de reprezentantul Parchetului şi condamnat ulterior la patru ani şi opt luni de închisoare pentru tâlhărie, şantaj şi violare de domiciliu. Tot atunci, Drugărin a fost acuzat de procuror că ar fi sărit la el cu o drujbă şi că ar fi încercat să-l calce cu maşina.