Avertisment scris pentru șoferul care a îndrăznit să-i spună că e nesimțit președintelui Dunca!

dunca romeo (9)

N-a realizat nimic important de când e șef al administrației publice județene și își pierde vremea cu lucruri tot mai mărunte, cărora niciun alt președinte nu le-a dat vreodată importanță.

Romeo Dunca se încăpățânează să demonstreze cine este el, deși cărășenilor le-a promis altceva atunci când le-a cerut votul. Le-a promis că le dezvoltă județul și că le face viața mai frumoasă. Om de cuvânt, încă din a doua zi de la instalarea în Palatul Administrativ s-a apucat de treabă. De una foarte importantă, stringentă, de care depindea viitorul Banatului de Munte. L-a chemat la el pe șoferul Dorin Neiconi, cel care a condus mașinile vicepreședintelui Ghiorghioni și președintelui Hurduzeu, și i-a spus să plece. Să-și dea demisia, pentru că nu are nevoie de el. Aflat în pragul pensionării, conducătorul auto a refuzat să cedeze presiunilor. Și-a băgat dosarul pentru pensie și a așteptat ordinele președintelui proaspăt instalat. De fapt, a stat mai mult pe acasă, acolo unde l-a trimis chiar Romeo Dunca. „L-am sunat și i-am spus că e nesimțit pentru că luni întregi a băgat în buzunar bani nemunciți.”, s-a lăudat președintele Consiliului Județean.

Neiconi a refuzat să întoarcă și celălalt obraz. A preferat să-i întoarcă vorba lui Romeo Dunca. I-a spus că tocmai el e nesimțit și l-a invitat să-și revizuiască vocabularul, unul nedemn pentru p asemenea funcție. Rămas fără cuvinte, Romeo Dunca s-a apucat de scris. Mai întâi s-a văicărit pe pagina sa de Facebook, apoi într-un cadru oficial. Astfel, a dat dispoziție ca Dorin Neiconi să fie sancționat disciplinar. Cu avertisment scris! Pentru abatere disciplinară! Motivul?! „A avut o atitudine necorespunzătoare față de conducerea instituției, prin manifestarea unei conduite necivilizate față de președintele Consiliului Județean și proferarea de insulte la adresa acestuia în data de 16.06.2021.”.

leader board 728 x 90 px

Sancțiunea primită de Dorin Neiconi a venit după ce acesta devenise pensionar cu acte în regulă, astfel că nici nu mai contează. Contează în schimb pentru ce l-au ales cărășenii și cu ce se ocupă, de fapt, președintele Dunca!