Avertisment pentru Ludovic Orban: „Lucrurile nu sunt atât de frumoase pentru PNL cum arată acele sondaje formidabile!”

Fostul președinte PNL Caransebeș, Felix Borcean, i-a adus la cunoștință președintelui Orban tensiunile din filiala Caraș-Severin a partidului și chiar a făcut o înțelegere cu acesta, înțelegere care a fost respectată doar până într-un punct. „Nu sunt genul care să fie lovit din toate părțile și să nu reacționeze!”, a explicat primarul Caransebeșului!

Între Felix Borcean și Marcel Vela e război în toată regula, fiecare încercând să-i dea lovitura decisivă celuilalt. Vela are foarte mulți aliați de partea lui. În schimb, Borcean are mai puțini, dar cu mare greutate. În plus, s-a dus direct la București, la Ludovic Orban și a dat totul din casă. „I-am transmis direct președintelui Orban să facă o analiză foarte atentă la ceea ce se întâmplă în Caraș-Severin, pentru că lucrurile nu sunt atât de frumoase cum par la prima vedere, cu acele sondaje formidabile. Probabil că Marcel Vela are o imagine foarte bună, dar faptele din ultima vreme nu sunt de partea lui”, a dezvăluit Borcean.


Înainte de asta, imediat după ce a fost schimbat de la șefia organizației municipale PNL Caransebeș, Felix Borcean își luase un angajament în fața președintelui. Numai că, spune edilul-șef, a fost obligat să-l încalce. Din cauza lui Marcel Vela! „După discuția pe care am avut-o cu președintele Orban, în sediul PNL din București, eu mi-am respectat promisiunea. Bineînțeles, până în momentul în care am fost din nou deranjat. Eu nu sunt genul care să fiu mușcat, să stau și să nu reacționez. I-am promis preșdintelui Orban și m-am ținut de promisiune. În pare rău că nu l-am susținut în acea ședință pe Adi Torma, dar făcusem o promisiune. Mi-am ținut pliscul, nu am făcut nicio acuzație de față cu președintele regional Gheorghe Falcă, am încercat să păstrăm liniștea în partid până la alegeri, pentru că așa a fost convenția, dar lucrurile care se întâmplă la Caransebeș depășesc orice limită”, a mai afirmat primarul liberal.

Totodată, Felix Borcean a aflat și el că Ludovic Orban i-ar fi spus în față lui Marcel Vela, foarte ferm și fără să lase loc de vreun comentariu, să pună punct oricărui conflict din ei. „Nu am participat la acea întâlnire la București, dar da, există această informație, e cât se poate de reală. De la acea discuție s-au întâmplat însă multe. Sper că nu i-am dat motive președintelui Orban să se îndoiască de loialitatea mea față de partid, însă, repet, nu o să fiu genul de primar care să fie lovit din toate părțile și să nu reacționeze!”, a mai precizat Felix Borcean.