Primarul Beg punctează: Lecție de civism predată de copii în Marga!

Conducerea administrativă din comuna Marga propune cetățenilor dezvoltarea simțului civic prin muncă în folosul comunității. Primarul Nicolae Beg nu se lasă până nu vede comuna de pe Valea Bistrei curată.


Prima acțiune de curățenie din acest an s-a desfășurat zilele trecute și s-a axat pe strângerea gunoaielor și a vegetației uscate de pe raza localității. Primarul Nicolae Beg spune că astfel de activități menite să facă locuitorii conștienți de importanța păstrării localității curate vor continua în săptămânile ce urmează.

„S-a desfășurat o acțiune de curățenie de primăvară și vreau să mulțumesc tuturor celor care s-au implicat, dar mai ales copiilor minunați, care s-au mobilizat exemplar și alături de care am muncit pentru frumusețea comunei noastre, pentru a arăta că putem face lucruri deosebite împreună. Acțiunile vor continua și în săptămânile următoare, prilej cu care îi invit pe toți cei care vor să se alăture, și să acorde o mână de ajutor, și aici mă refer și la adulți, pentru că e vorba de aspectul comunei, al caselor și grădinilor noastre. Pe fiecare dintre noi ar trebui să ne preocupe aceste lucruri, ca să putem da un exemplu pentru ceilalți”, a specificat primarul comunei Marga, Nicolae Beg.