Victor Ponta: „Dăncilă și Teodorovici vor face închisoare. Fondul Suveran de Dezvoltare și Investiții este metoda Teldrum extinsă la nivel național”

explo 1000x200

Victor Ponta, președintele partidului Pro România, susține că dacă Fondul Suveran de Dezvoltare și Investiții va fi înființat sub semnătura premierului Viorica Dăncilă și a ministrului de Finanțe, Eugen Teodorovici, aceștia vor plăti cu libertatea.

Curtea Constituțională a declarat neconstituțională legea de înființare a FSDI, iar dacă premierul și ministrul de Finanțe nu țin cont de decizia CCR, vor merge la închisoare.

„Fondul suveran este metoda Teldrum extinsă la nivel național. 28 de companii care încă au statul român acționar și care valorează în jur de 20 de miliarde de euro, la o primă evaluare estimativă, dar ele au fost evaluate la 2 miliarde. O hoție atât de mare are și obstacole. Până și CCR a zis că e neconstituțional. Cei care vor semna, Dăncilă sau Teodorovici, vor avea 100 de ani de închisoare de făcut, dar nu mai recuperăm nimic. Dragnea și Vâlcov nu semnează nimic, au găsit alți fraieri”, a declarat Victor Ponta, președintele Pro România.

Pro România acuză Guvernul că transformă mediul economic și predictibilitatea pentru domeniul privat într-o prigoană și că tot ce s-a făcut în ultimii 2 ani a fost să se discute despre cum scapă Liviu Dragnea de închisoare.