Fortuna Becicherecu Mic și-a zdrobit adversarul în Cupa României. 8-0 pentru fotbalistele din Banat

Fotbalistele de la Fortuna Becicherecu Mic au un start excelent în retur, atât în Liga I, cât și în Cupa României. După două succese în campionat, singura echipă din Banat din elita fotbalului feminin românesc s-a calificat în semifinalele Cupei României după un succes cu 8-0 cu Heniu Prundu Bârgăului în sferturi.

Deja la pauză, Fortuna a condus cu 4-0 în meciul jucat pe teren propriu. Au marcat: Cristina Sucilă, Melissa Șodinca, Bianca Ienovan și Claudia Bistrian. Jocul gazdelor a mers la fel de bine în repriza a doua, când s-au mai dat tot atâtea goluri, marcate de Bianca Ienovan, Claudia Bistrian, Melissa Șodinca și Rebecca Pavel. Deocamdată, în campionat, Fortuna a căzut pe locul 3, deoarece săptămâna aceasta nu a avut meci, întrucât era programat derby-ul cu CFR Timișoara, echipă retrasă din campionat.

Fortuna Becicherecu Mic: Mihaela Durlă – Denisa Hațegan, Cristina Codrescu (cpt.), Claudia Bistrian (Sabina Scurtu), Larisa Grigore, Bianca Ienovan, Monica Tomesc (Sabina Scurtu), Cristina Sucilă (Rebeca Pavel), Lidia Șuveț, Melissa Șodincă (Florina Abrudan), Alexandra Lunca.

Jucătoarele speră să lupte pentru trofeu și să acceadă în finala Cupei. „Mă bucur foarte mult pentru această calificare și cred cu tărie că avem șanse să ne batem pentru trofeu după acest rezultat. Trebuie să tratăm fiecare meci cu maximă importanță, să fim la fel de unite și disciplinate în joc, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Ne așteptam la un adversar puternic, având în vedere că în turul campionatului am făcut 0-0, însă cred că ne-am făcut singure meciul ușor. Le felicit pe colegele mele și sper să continuăm pe aceeași linie ascendentă”, a declarat Melissa Șodinca pentru site-ul oficial.

Duminică, Fortuna joacă un meci important pentru locul 2, pe terenul Universității Alexandria.

foto: fortunabecicherec.ro