Aventurile unor inconștienți pe șoselele patriei… Polițiștii din Caraș-Severin, la datorie!

Șofer băut la volan
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Fie că nu au permis de conducere, fie că au consumat alcool sau droguri, șoferii din Caraș-Severin nu se sfiesc să urce la volan, asta deși zilnic sunt raportate incidente care, în cele mai nefericite cazuri, curmă vieți. Polițiștii cărășeni prezintă 4 astfel de episoade cu șoferi inconștienți, toate petrecute luni! 

Moartea atâtor oameni din cauza inconștienței șoferilor nu îi sperie pe cărșenii care se cred imuni în fața tragediilor. Polițiștii cărășeni au identificat doar ieri patru astfel de persoane care s-au urcat la volan fără permis, sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor cu efecte psihoactive.

Un bărbat din Mehadia, fără permis de conducere, s-a urcat la volan după ce consumase alcool. Polițiștii l-au oprit în Topleț, în jurul orei 15.30, iar la testarea cu aparatul etilotest a rezultat că avea o alcoolemie de 0.88 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, numărul provizoriu de înmatriculare al autovehiculului nu mai era valabil din luna septembrie 2020. Bărbatul a fost condus la cea mai apropiată unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, iar polițiștii au întocmit un dosar penal și continuă cercetările.

Câteva ore mai târziu, un bărbat din Reșița a fost oprit la Plugova, pe DN 6, drumul morții din Caraș-Severin. Era la volanul unui autoturism, deși avea dreptul de a conduce suspendat. Și în acest caz a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate.

promovare banner maxagro Muzeul TM

CITEȘTE ȘI: Trei accidente în ultimele 24 de ore pe drumurile din Caraș-Severin!

Polițiștii din Oravița au oprit, în jurul orei 20.30, un șofer din comuna Vrani care conducea un autoturism pe strada Spitalului din oraș, având o alcoolemie de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. În continuare a fost condus la spital pentru prelevarea mostrelor biologice de sânge. Polițiștii continuă cercetările în acest caz în cadrul unui dosar penal.

Azi-noapte, la ora 02.20, un bărbat din Naidăș a fost oprit de polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Oravița, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 57, în localitatea Grădinari. La testarea cu aparatul drugtest, a rezultat că acesta ar fi consumat substanțe psihoactive, aparatul indicând rezultat pozitiv pentru una dintre substanțe. Și acest bărbat a fost condus de către polițiști la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice, iar polițiștii continuă cercetările.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/