„Domnule Dunca, nemaiavând ce scrie, ați ales să vă exhibați online!”

felix borcean

Într-un moment de proastă inspirație, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin l-a atacat public pe primarul Felix Borcean. A ieșit șifonat rău de tot!

S-au întâlnit chiar în Ajunul Crăciunului, la Caransebeș, însă n-au găsit numitor comun, așa că Romeo Dunca s-a pus pe scris. Pe pagina sa de Facebook, acolo unde o se dezlănțuie mai mereu când vrea să fac praf pe cineva. „Am ales această cale de a comunica deoarece discuțiile avute trebuie să aibă și efect. Până acum nu au avut pe calea viului grai, motiv pentru care vă transmit și scris. Să rămână.”, și-a justificat mai întâi președintele CJ demersul. Abia apoi a expus problema. „Suntem la nivel județean la final pentru a accesa o finanțare nerambursabilă de 170 mil eur pt lucrări de apă și canal în Caraș-Severin.  Toate primăriile implicate au dat HCL-uri conform instrucțiunilor ministerului. Absolut toate cu excepția dv. Sigur că a face caz de eventualele scumpiri care în următorii ani vor trebui aplicate pentru a compensa inflația și creșterea prețurilor la energie și alte componente, dă bine la populație. Dar riscați să pierdeți banii… Aici însă vă rog să înțelegeți că nu mai e timp de pierdut. Viitorul va aduce oricum surprize de tot felul indiferent că orașul pe care îl gestionați va primi 24 de milioane de euro sau nu, pt a fi investiți în rețeaua de apă și canal. (…) Speram sa găsiți înțelepciunea ca împreună cu toți consilierii să votați documentul necesar.”, i-a transmis președintele Dunca primarului Borcean.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

Replica edilului Caransebeșului nu s-a lăsat mult așteptată. În mult mai puține cuvinte, dar atent așternute într-un comentariu la postarea lui Romeo Dunca, Felix Borcean l-a făcut K.O. Așa cum se întâmplă mai de fiecare dată când te iei de unul mai deștept și citit ca tine. „Domnule Dunca, din nou sunteți pripit, ca mai de fiecare dată. V-am promis ca la ședința ordinară din 29 vom rediscuta propunerea dumneavoastră. Dar, nemaiavând ce scrie, ați ales, din nou, să vă exhibați online. Nici după un an jumate de administrație nu ați înțeles că primarul, spre deosebire de președintele Consiliului Județean, nu votează. Nu v-a informat Marcel când v-a dat acest imbold. Și da, eu, în continuare, nu cred în bunele intenții ale societății pe care o girați, dar, dacă consilierii vor considera oportun să vă voteze planul de afaceri, nu pot decât să mă conformez. Cât despre dumneavoastră, ar trebui să fiți mai atent la calitatea apei din Caransebeș care, și-așa, este prea scumpă, și să faceți alocările bugetare așa cum este corect, cum vă pretindeți a fi, imparțial. Și porniți, domnule, odată, stația nouă de tratare a apei, măcar după sezonul de schi!”, l-a potolit profesorul Borcean.

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/