Aventură pe străzile Timişoarei! Cum s-a ales un tânăr cu trei dosare penale în doar 24 de ore?

Urmărire ca în filme azi-noapte pe străzile Timişoarei. Un bărbat care conducea fără permis nu a oprit la semnalele poliţiştilor şi şi-a continuat drmul. Tânărul nu este la prima abatere de acest gen. În noaptea de 8 spre 9 februarie a mai fost oprit de două ori de oamenii legii.

Un tânăr de 28 de ani a reuşit ,,performanţa“ de a se alege cu trei dosare penale în numai 24 de ore din cauză că s-a încăpăţânat să gonească fără permis pe străzile Timişoarei. În noaptea de 8 spre 9 februarie a fost oprit de două ori, iar azi-noapte, în jur de ora 4, s-a gândit că nu e cazul să-i mai ia în seamă pe poliţiştii care au încercat să-l oprească pe Calea Şagului şi şi-a continuat deplasarea.

Echipajele au pornit în urmărirea lui şi au reuşit să- l imobilizeze pe raza comunei Denta, unde conducătorul auto a părăsit partea carosabilă şi a lovit un gard.  În urma accidentului au rezultat doar pagube materiele, spun cei de la IPJ Timiş. În urma verificării în bazele de date a rezultat faptul că bărbatul de 28 de ani nu deţinea permis de conducere.

Bărbatul s-a ales cu trei dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore.