Avancronica zilei si cele mai mari cote la Mozzart Bet

Premier League

Duelul dintre Manchester City si Tottenham este capul de afis in Premier League. Având în vedere bugetul echipelor, la prima vedere acesta poate părea un meci echilibrat. Totuși, Tottenham a fost eliminată din cupă de către Everton și, exceptând victoria cu WBA, a legat trei înfrângeri în campionat. City în schimb are numai victorii în acest an și pare foarte hotărâtă să câștige campionatul, avand cea mai mare cotă la victorie la Mozzart Bet.
Liverpool se deplasează la Leicester pentru un duel de clasament. Cele două echipe sunt pe locurile 3 și 4, având ca obiectiv titlul. Liverpool este favorită și are cea mai buna cota la Mozzart Bet.

Serie A

leader board 728 x 90 px

Spezia – Milan, un duel interesant in Serie A. Spezia e la doar șase puncte de zona fierbinte a retrogradării iar până la finalul campionatului mai sunt destule etape. Gurile rele spun că Milanul e împinsă ușor de la spate și de cavalerii fluierului, dar, chiar și fără această favoare, diavolii au cu siguranță o echipă mai bună. Cât timp le suflă Inter în ceafă, rossoneri nu au voie să facă pași greșiți.
Napoli – Juventus este derby-ul zilei in Serie A, cele doua echipe fiind cu pretentii mari in acest sezon.

La Liga

Barcelona – Alaves este un duel cu o favorita certa. Barcelona a fost eliminată din Cupa Regelui de către Sevilla (0:2), dar în campionat n-a mai făcut nici un pas greșit de multe etape. Oaspeții gravitează deasupra zonei retrogradării și nu se simt prea comfortabil, dar cu siguranță vor fi nevoiți să-și caute punctele salvatoare îl altă parte. Chiar dacă are opt jucători indisponibili, formația blaugrana e favorită certă.
Atl. Madrid se deplaseaza la Granada si nu isi poate permite nici un pas gresit daca vrea sa ia titlul.