Astafei a dat-o în bară, Reșița pierde la Miercurea Ciuc!

CSM Reșița a ratat startul celei de-a două părți a campionatului, pierzând cu scorul de 0-2 (0-2), pe terenul excelent, date fiind condițiile meteo, de la Miercurea Ciuc, cu FK Csikszreda.

Echipa lui Alin Minteuan nu s-a așezat bine în teren și portarul Cobrea a scos deja mingea din plasă. O gafă imensă în defensivă a fost sancționată încă din minutul 2 de către Schieb. Au urmat mai multe încercări ale bănățenilor de a semăna pericol la poarta adversă, dar cam de fiecare dată s-au lovit de o echipă gază care a obișnuit să practice un fotbal dârz, în care se bagă serios piciorul la minge. Uneori chiar prea tare, așa cum îi reclama antrenorul CSM-ului centralului partidei după vreun sfert de oră de joc. Pericol real a fost însă mai degrabă tot în careul reșițean, pericol ce a anunțat și golul doi, marcat în minutul 30, cu o lovitură de cap sub transversală, de Kelemen. Până la pauză partida putea fi relansată, numai că Astafei a lovit transversala dintr-un penalty obținut de Buș. Dar la fel de bine conturile puteau fi încheiate, gazdele ratând în secvențele de final în mai multe rânduri desprinderea la trei goluri.

În partea secundă, Minteuan a schimbat, a încercat să aducă un plus ofensiv, însă ciucanii s-au ținut bine. Mai mult, au profitat de riscurile asumate de reșițeni și și-au creat mai multe șanse de 3-0. A fost în fața lor portarul Cobrea, de fiecare dată inspirat.

leader board 728 x 90 px

Săptămâna viitoare, în Valea Domanului, CSM va primi vizita Dunării Călărași, într-un meci din etapa a 17-a a Ligii 2 de fotbal.