Avancronica fotbalistică alături de Mozzart Bet

ANGLIA

Aston Villa și Newcastle nu au emis pretenții în această ediție de campionat, cu toate că teoretic echipa gazdă ar putea prinde locul cinci, ultimul care asigură participarea într-o cupă europeană. Chiar dacă băieții din Birmingham au obținut un singur punct în ultimele patru etape, ar trebui să se impună în fața alb-negrilor.

FRANȚA

leader board 728 x 90 px

Nice traversează o perioadă nefastă, în timp ce Lens a bătut etapa trecută la Marseille (1:0) și, în cazul unei victorii, s-ar apropia de ultimul loc ce duce în Europa. Monaco, echipa cu cea mai mare cotă garantată la Mozzart Bet,  este într-o formă excelentă, a obținut patru victorii în ultimele patru etape, în timp ce Marseille vine după două înfrângeri în campionat (Nimes și Lens, ambele acasă) și după eșecul din Supercupă cu PSG (1:2).

GERMANIA

În etapa trecută Augsburg a pierdut la limită în fața lui Bayern și a ratat un penalty în minutul 78, în timp ce Union a cedat tot cu 0:1 la Leipzig. Oaspeții din Berlin par mai în formă. La Bielefeld se va disputa un meci crâncen, formațiile având obiective diferite: Arminia salvarea de la retrogradare, iar Frankurt ocuparea unui loc de cupă europeană.

Chiar dacă Eintracht e considerată favorită, echipa gazdă n-a mai luat gol de trei etape. Freiburg și Stuttgart sunt două echipe de mijlocul clasamentului care au înscris până în prezent destul de multe goluri. Un meci incert în care s-ar putea marca la ambele porți. Dacă dorește să continue cursa de urmărire a campioanei, Leverkusen nu are voie să facă pași greșiți, dar să nu uităm că singurele înfrângeri ale lui Wolfsburg din ultimele două luni au fost cu Dortmund și Bayern.

Am putea asista și aici la goluri, având în vedere motivația ambelor echipe. În cazul meciului dintre Mainz și Leipzig, totul e cât se ploate de clar: echipa gazdă e aproape retrogradată, în timp ce Red Bull e la patru puncte de Bayern. Leipzig are cea mai mare cotă pentru victorie la Mozzart Bet. Hertha și Bremen se află la două, respectiv trei puncte de barajul pentru evitarea retrogradării, așa că orice pas greșit de acum încolo poate costa. Chiar dacă e considerată favorită, echipa gazdă a obținut o singură victorie în ultimele șapte etape.

ITALIA

Roma a pierdut în etapa trecută fără drept de apel derby-ul capitalei cu Lazio (0:3), iar marți a fost eliminată din Cupa Italiei tocmai de Spezia (2:4, după prelungiri). Lupoaica e dornică de răzbunare și are mare nevoie de puncte. Chiar dacă e o formație incomodă, singura victorie în deplasare a Atalantei în deplasare din ultimele două luni în Serie A a fost la Benevento (4:1). Problema lui Milan e că are mai mulți accidentați decât au oaspeții din Bergamo. Udinese n-a mai câștigat de nouă etape, are cinci accidentați și, în mod normal, nu va putea rezista în fața Interului care îi suflă în ceafă concitadinei. Dacă vrea să se îndepărteze de zona nisipurilor mișcătoare, Fiorentina trebuie s-o învingă pe ultima clasată Crotone.

ROMÂNIA

Sepsi a scos două puncte în ultimele trei etape, dar a întâlnit adversare foarte puternice, CFR, Craiova și FCSB, în timp ce Astra a demonstrat în repetate rânduri că poate rezista în fața fiecărui adversar. Din perspectiva clasamentului, echipa gazdă e mai motivată. După seria neagră de patru înfrângeri, UTA și-a mai revenit obținând patru puncte în ultimele două etape cu Viitorul și Voluntari, dar e clar că formația arădeană stă prost la capitolul finalizare. Argeșul a înscris în fiecare din ultimele cinci partide disputate și, având în vedere situația critică din clasament, s-ar putea s-o facă și acum. Craiova n-a mai câștigat de patru etape și știe că nu poate continua așa, în timp ce Viitorul e o echipă dinamică și imprevizibilă, care își joacă șansa să ajungă în play-off. S-ar putea să vedem goluri la ambele porți.

SPANIA

Huesca e pe ultimul loc, Villarreal luptă pentru un loc de Liga Campionilor, situația e clară. De asemea în cazul meciului Sevilla-Cadiz, în care gazdele n-ar avea voie să facă nici un pas greșit, mai ales că în cazul unei victorii pot trece peste Villarreal. Real Sociedad speră să prindă un loc în elită, dar Betis vine după patru victorii consecutive, așa că echipa gazdă nu va avea o misiune ușoară. Atletico se confruntă cu multe absențe, dar în mod normal nu ar trebui să aibă probleme pe terenul celor de la Alaves, a căror singură motivație e salvarea de la retrogradare.
Vrei sa pariezi pe Sevilla? Cea mai mare cotă garantată pentru victorie este la Mozzart Bet.