Autospeciale noi pentru posturile de poliție din orașe și municipii!

17 autospeciale Dacia Logan au intrat în dotarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, la începutul acestei săptămâni.

Autovehiculele vor fi folosite în misiunile operative desfăşurate pentru creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor, ele fiind repartizate structurilor operative de la poliţiile municipale şi orăşeneşti, dar şi de la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

„Înnoirea parcului auto va conduce la îmbunătăţirea timpilor de reacţie în situaţii de intervenţie, la creşterea mobilităţii şi, implicit, la îmbunătăţirea serviciului poliţienesc. În luna aprilie, prin programele derulate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne şi aprobate de viceprim-ministrul pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, domnul Gabriel Oprea, la I.P.J. Caraş-Severin au mai fost primite 13 de mijloace de transport destinate muncii operative. Întregul efort de îmbunătăţire a mobilităţii Poliţiei Române are ca beneficiar final cetăţenii, astfel încât întreaga comunitate să poată beneficia de un plus de siguranţă şi de un serviciu poliţienesc de calitate sporită”, a declarat Ancuța Chețan, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.