Autorul crimei din lanul de porumb a fost arestat!

Poliţiştii de investigaţii criminale au verificat o mulţime de posesori de arme de vânătoare, precum şi alţi suspecţi,  până au dat de urma celui care a împuşcat mortal un hoţ de porumb.

Un bărbat de 43 de ani din localitatea Bărbosu a murit în noaptea de 6 spre 7 septembrie după ce a fost împuşcat într-un lan de porumb situat între localităţile Valeapai şi Bărbosu cu o armă de vânătoare. “La examinarea sumară a cadavrului au fost găsite şase orificii produse printr-un foc de armă în zona gâtului şi a umărului. Persoana decedată împreună cu concubina sa, în cursul nopţii, s-au deplasat cu un autoturism pentru a sustrage ştiuleţi de porumb din lan. Femeia a declarat că la un moment dat s-a auzit un foc de armă, după care l-a găsit pe bărbat decedat”, a precizat Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Poliţiei din Caraş-Severin.

După mai bine de o lună de la comiterea faptei, oamenii legii au reuşit să-l identifice pe cel care a apăsat pe trăgaci, cel mai probabil crezând că e vorba despre un mistreţ în lanul de porumb. “A fost identificat S.I., în vârstă de 37 ani, din localitatea Valeapai, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi uz de armă fără drept. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore de către Parchetul de pe Lângă Tribunalul Caraş-Severin şi ulterior judecătorul a dispus arestarea sa pentru 30 de zile”, a mai precizat Ancuţa Cărbunaru.