Autoritățile județene închid ochii la nereguli?!

stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Suspecte! Așa ar putea fi catalogate acțiunile de control derulate de autoritățile cu atribuții în acest sens din județul Timiș la diverși agenți economici. Altfel, nu se explică de ce unii au decis închiderea unor unități, în timp ce alții nu au găsit nicio neregulă.

În 30 de zile de când se află la cârma Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Vest (Timiș), Sorin Susanu susține că s-au efectuat zeci de controale ale agenților economici și s-au aplicat sancțiuni de aproape 300.000 de lei. Acesta mai susține și că agenții economici sancționați au mai fost verificați și de alte instituții cu răspundere în domeniu, precum Direcția de Sănătate Publică Timiș sau Direcția Sanitar-Veterinară, instituții care, în schimb, nu au găsit nicio neregulă.


În cazul Hotelului Continental, unde spa-ul a fost închis de comisarii OPC Timiș, Sorin Susanu susține că inspectorii DSP nu au găsit nicio problemă, deși ar fi fost în control cu doar câteva minute înaintea colegilor de la OPC. „CRCP Timiș a făcut controlul la Continental la jumătate de oră de la controlul DSP, control DSP care nu a găsit nimic în neregulă. La fel și la firma de catering închisă ieri (n.r. marți, 26 martie), DSP-ul a fost în controale și în anii trecuți și nu au găsit nimic”.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

„Minte!”, spune sus și tare directorul adjunct al Direcției de Sănătate Publică Timiș, dr. Mihai Pupăzan. „Nu este adevărat, noi am fost după el, colegii mei, nu eu și a fost și DSV-ul, dar fiind unitatea suspendată, nu s-a mai făcut control. (…)La această firmă de catering, ultimul control l-am făcut în data de 28 august 2018 și nu am găsit nimic. Am dat un avertisment pentru că una dintre angajate nu avea echipamentul complet. (…) În niciuna dintre unitățile unde firma de catering livra mâncare nu s-a înregistrat nicio boală diareică, nicio enterocolită, nimic”, a mai precizat directorul adjunct al DSP Timiș, dr. Mihai Pupăzan.

Potrivit lui Sorin Susanu, în ultima lună a fost suspendată activitatea a 17 agenți economici din cauza mai multor probleme – depozitare necorespunzătoare a materiei prime și a produselor alimentare, stare termică pentru care nu s-au respectat indicațiile producătorului, cantități mari, veselă deteriorată și nedezinfectată.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/