În era tehnologiei cu viteza melcului! Autoritățile de la centru încă se chinuie să ajungă la numărul real de îmbolnăviri din Caraș-Severin

O nouă raportare aduce cu ea noi erori ale numărătorii centrale privind bilanțul îmbolnăvirilor din România. Raportat strict la Caraș-Severin, Grupul de Comunicare Strategică al Guvernului anunță astăzi numărul prezentat duminică de Direcția județeană de Sănătate Publică. Asta deși la nivel local au fost semnalate cazuri noi încă de aseară de managerul Spitalului din Caransebeș.

Continuă să apară semnele de întrebare cu privire la veridicitatea numărului de cazuri de coronavirus raportat la ora 13.00 de Grupul de Comunicare Strategică. Astăzi, spre deosebire de ieri, GCS anunță că printre cele 360 de cazuri noi de îmbolnăvire figurează și județul Caraș-Severin cu două, ajungând la un total de 23 (vindecați, decedați și pacienți încă bolnavi). Însă numărul 23 a reieșit încă de duminică din raportările Direcției de Sănătate Publică din Caraș-Severin: „16 persoane se află internate în cele două mari spitale din Caraș-Severin, Reșița și Caransebeș”, acestora adăugându-li-se 5 vindecări și două decese. Cel puțin acestea sunt cele mai recente cifre transmise de autoritățile locale!

CITEȘTE ȘI: O familie din Caransebeș, părinți și doi copii, infectați cu coronavirus. Femeia lucrează la Lidl!

Inclusiv ieri, Grupul de Comunicare Strategică anunța la Caraș-Severin 21 de cazuri. Astăzi a ajuns la 23, dar ce să vezi? Surpriză! Potrivit managerului Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș, seara trecută au mai fost confirmate 4 cazuri noi de îmbolnăvire în județ. Când se va face totalul și cu ele, nu știm… La fel cum nu știm nici dacă or mai fi sau nu și alte cazuri pozitive în județ. Ultima informare a Direcției de Sănătate Publică din Caraș-Severin, transmisă ieri, ne spune doar câte persoane sunt izolate la domiciliu, câte sunt în carantină și câte au scăpat până acum de aceste măsuri. Cu toate acestea, ne dă asigurări că nimeni nu ascunde nimic!

CITEȘTE ȘI: Telefonul fără fir! Cum se pierd informațiile despre coronavirus pe drum și cine n-a gândit o minimă organizare?

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/