O familie din Caransebeș, părinți și doi copii, infectați cu coronavirus. Femeia lucrează la Lidl!

Problemele apărute la magazinele Lidl din Caransebeș și Oțelu Roșu nu au dispărut, ancheta epidemiologică nu s-a încheiat, dovadă că între timp a mai apărut un alt caz, tot o angajată de la Lidl Caransebeș, cu soțul și cei doi copii ai lor.

„Sunt pacienții pe care noi i-am trimis la Reșița, pentru că prezentau o simptomatologie proprie bolii. Ei au fost aduși cu ambulanța sâmbătă, 4 aprilie, la spitalul din Caransebeș, pentru că nu se simțeau tocmai bine. Femeia declarase, cu jumătate de gură, că lucrează la Lidl. Când medicul nostru de gardă de la Compartimentul de Primiri Urgențe a văzut ce simptome aveau, i-a trimis la Secția Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Reșița, pentru că așa era procedura, neaplicându-se Ordinul 555 care este acum în vigoare. Este vorba de mamă, tată și doi copii minori. În această seară, (n.r. luni, 6 aprilie) au venit rezultatele probelor, toți patru fiind pozitivi”, ne-a mărturisit Adrian Cican, managerul Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș.

Reamintim că săptămâna trecută la magazinele Lidl din Caransebeș și Oțelu Roșu au fost consemnate alte două cazuri cu angajați infectați de coronavirus.

leader board 728 x 90 px

Rămâne de văzut dacă aceste 4 cazuri noi vor apărea sau nu în raportarea națională de la ora 13.00, ele fiind confirmate, așa cum spune managerul Cican, încă de seara trecută.